Om mig och min blogg

Jag är en kille som arbetar hemifrån som frilansande webbdesigner och har nu bestämt mig för att starta en blogg. Mitt mål med denna blogg är att ge tips om vad som kan vara bra att tänka på när du ska designa en blogg till exempel. Det finns en del knep som kan göra det så mycket enklare, samt trender att hålla koll på.

Jag kommer också ge dig information om hemsidor som har vunnit utmärkelser för sin fantastiska design. Där kan du med fördel ta dig en titt och få inspiration till hur du vill designa din egna hemsida eller blogg. Jag vill helt enkelt bara göra det enklare för dig att lyckas med din hemsida och nå den framgång du förtjänar.

Om mig och min blogg

Tips från mig till dig

Hur designar man egentligen en blogg? Det behöver inte vara så svårt och med mitt inlägg om just det kan du lära dig en massa om hur du bör göra. Det finns en del saker som är riktigt bra att tänka på för att din blogg ska göra ett gott intryck. Allting handlar om att vara tilltalande åt sin målgrupp.

Du kan också hitta nybörjartips för en framgångsrik webbdesign samt vilka principer som är bäst för en effektiv webbdesign. Det är alltid klokt att ta hjälp av någon som har lång erfarenhet av branschen, alltså jag. Jag har arbetat med webbdesign under lång tid och håller mig alltid uppdaterad om vad som är inne just nu. Tveka inte att ställa mig frågor om du har några.

När jag är ute efter nya projekt kommer jag också berätta det här i min blogg. Som frilansare har jag ibland tid till nya projekt när de stora företagen inte har något för mig att göra. Du får mer än gärna anlita mig om du behöver hjälp med webbdesign antingen åt dig själv eller ditt företag. Du kommer inte att bli besviken!