Letar efter ett nytt projekt

Då har det blivit dags för mig att ta mig an nya projekt, då jag har några luckor i kalendern närmsta tiden. Så är det som frilansare, vissa månader finns det mer att göra och ibland är det ganska slött. Jag hjälper gärna ditt företag, eller dig som privatperson, med att designa din hemsida för att bli mer tilltalande för besökarna. Det kvittar om det handlar om en blogg, en e-handelssajt eller hemsida.

Jag har lång erfarenhet inom webbdesign samt med att webbdesigna bloggar, och hemsidor är något jag har stor kunskap om. Jag vet vad som är attraktivt på marknaden idag, och hur du får dina besökare att stanna kvar på din sajt. Jag har gott om nybörjartips, som är viktiga att tänka på vid design av en hemsida. Det handlar inte bara om att öka trafiken till sidan, utan även om att få besökarna att stanna kvar.

Söker både stora och små projekt inom webbdesign

Letar efter ett nytt projektOavsett om du behöver hjälp med något litet, eller om du har ett större projekt i åtanke, står jag gärna till din tjänst. Det är inte enkelt att skapa en populär hemsida, särskilt inte om du inte har någon erfarenhet alls, och då kan jag guida dig genom djungeln. Om du redan har ett färdigt tema kan jag arbeta utifrån det. Tillsammans kommer vi överens om vad som skulle gynna dina mål.

Självklart har jag gott om referenser från mina tidigare projekt, och rätt utbildning inom området så att du kan känna dig trygg när du anlitar mig. Du kan även ta en titt här på min blogg för att lära dig mer om mig och mitt arbete. Jag ger dig gärna exempel på arbeten jag utfört, så att du får större koll på hur mitt arbete ser ut innan vi går in i ett avtal.

Om du behöver min hjälp, eller är intresserad av pris och liknande, får du mer än gärna kontakta mig nu när jag har tid för nya projekt. Jag kommer att svara dig så snabbt jag kan med mer information. Ta hjälp av mig för att få mer trafik till din sajt, samt besökare som stannar längre. Jag kommer att ge din hemsida en röd tråd, allt för att besökarna ska känna sig som hemma.